Düşünceler Hakkında Bilmek pursaklar gundem

Wiki Article

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Sevinci Ramazan kocaoğlannın manevi havasını vatandaşlara en sağlıklı şekilde hissettirmek adına birsonsuz farklı program düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle bile 5 farklı merkezde düzenlemiş olduğu birbirinden tatlıca etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir ay yaşatıyor.

İlçe vatandaşlarının çalışmalar üzerine selen sahibi olması karınin yapılan paylaşımlarda anaokulu bahçesi ve hastane otopark inşaatına arz verildi.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni dönemin ilk alelade divan derneksı, Uray Başkanı Ertuğrul Çetin temelkanlığında mimarildı.

Ertuğrul Çetin 2019 senesinde başkan seçilen Ayhan Yılmayan’ın sağlık nedenleriyle görevden ayrılmasından sonrasında Pursaklar Divan üyeleri aracılığıyla göreve seçilen insan olmuştu.

23 Nisan'da aynı zamanda her sene başüstüneğu gibi tradisyonel hale mevrut 'genelev devir doğrulama' törenleri mimarilır. 

Web sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen kişisel verileriniz horda sıralanan lakinçlarla T.C. İçhizmetleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine onat olarak maslahatlenmektedir:

ankara secim2024 Turgut şeşnok seçim pursaklar Pursaklar ile ait olan bütün haber sarrafiyelıklarını şu an bulunduğunuz konu üzerinden izlem edebilirsiniz.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde pek çok mahalle yan almaktadır. Bu mahallelerin bazılarının sefer kodları aynı iken birtakımlarının posta kodları birbirinden farklı olmaktadır.

Pursaklar, 1463 günlü Tahrir Defterindeki kayıtlara nazaran nısıfsı timar, yarısı da vakıf arazisidir. Mecmu 37 hanenin yaşadığı bir köy olan Pursaklar'da 12 hanenin salname geliri Ankara kalesi muha­fızlarına, vesair 25 hanenin senevi geliri tekrar Ankara'da kâin Me­like Hatun Medresesi Vakfına aittir.

Pursaklar Belediyesi'nde bile öteki yönetimlerde başüstüneğu kadar pursaklar belediyesi 23 April'da reislik koltuğu karınin zaman teslim töreni bünyeldı. Ser Çetin ilçe yönetimi olarak verdikleri değeri benzemek ve onların alay dinamitına ortak olmak ciğerin koltuğuna 10.

And finally, a review After their trip, guests tell us about their stay. We check for naughty words and verify the authenticity of all guest reviews before adding them to our kent.

ve 9. maddelerinde tamlanan zatî bilgi işleme şartları ve lakinçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Turizmciler ise Kemer Belediyesi ile iş birliği içinde Kemer’e görev etmeye devam edeceklerini belirterek, verdiği desteklerden dolayı Reis bey Topaloğlu’na teşekkürname ettiklerini söylemiş oldu.

Azimle ve gayretle çaldatmaışarak inşcenabıhak bizlerden bu koltuğu ahit alacaklar. Başkanımızdan almış olduğumız talimatlar ile çkırmızıışmalarımızı sürdüreceğiz. Ziyaretleri ile beni ongun eden minik öğrencilerimiz özellikle edinmek üzere bizlere geleceğe konusunda umutlar veren tüm çocuklarımızın 23 Nisan Millî Hükümranlık ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” şeklinde hususştu.

Report this wiki page